Vägarbete påverkar Kyrkogatan från 13 maj - trafiken leds om

Kyrkogatan mellan Björnen och Rådhusparken kommer helt eller delvis att stängas av från 13 maj och några veckor framåt på grund av arbete med fjärrvärmenätet.

Från 13 maj och några veckor framåt kommer Kyrkogatan (vid Björnen) i centrala Söderhamn att vara avstängd på grund av arbete med fjärrvärmenätet. Trafiken leds om via Växelgatan och Granvägen.

Det är Söderhamns Nära som kommer att genomföra ett arbete med rör i fjärrvärmenätet på Kyrkogatan utanför fastigheten Björnen (mellan Brädgårdsgatan och Prästbordsgatan). Arbetet startar 13 maj.

Kyrkogatan kommer då helt eller delvis att vara avstängd och trafiken leds om från cirkulationsplatsen vid Cirkle K och via Växelgatan och Granvägen.

Så här kommer Kyrkogatan att vara avstängd:

  • 13 maj-7 juni: förbjudet för tung trafik och bussar att passera förbi platsen. Den trafiken hänvisas till Växelgatan och Granvägen.
  • 20 maj-5 juni: Kyrkogatan avstängd för all trafik. Trafiken leds om från cirkulationen vid Circle K via Växelgatan och Granvägen.

Övrig trafik på Brädgårdsgatan kommer inte att påverkas av avstängningen.

Den röda markeringen visar var vägarbetet ska genomföras på Kyrkogatan (mellan Prästgatan och Brädgårdsgatan). Trafiken i övrigt på Brädgårdsgatan påverkas alltså inte av avstängningen.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 22 maj 2019

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Kontakt Söderhamn Kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn