Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Planering och styrning

Glad tjej i skärgården.

Vår styr- och ledningsfilosofi bygger på att mål, Vision Söderhamn och kommunens huvuduppgifter samspelar. Med medborgarens fokus på vår verksamhet kan vi utveckla kommunen på ett hållbart och kundvänligt sätt. 

Fokusområden - övergripande mål

Söderhamns förtroendevalda har beslutat vilka övergripande mål som styr kommunens verksamheter under budgetperioden, för att nå vår vision.

Styrning och ledning

Vi samverkar för långsiktiga effekter utifrån medborgarens fokus. Vår styr- och ledningsfilosofi beskriver de processer som styr vårt arbete. 

Vision Söderhamn

Visionen bygger på söderhamnarnas egna drömmar, idéer och förhoppningar om framtiden. Genom möten, dialoger, förslag och ideér har söderhamnarna och kommunen skapat en gemensam vision - en önskebild av Söderhamn som plats att leva på.

Samhällsplanering

Kommunen arbetar med samhällsplanering och utveckling på många olika nivåer, genom översiktsplan, detaljplaner och olika utvecklingsprojekt.

Söderhamns kommun

826 80 Söderhamn

Kundtjänst och telefonväxel

Tel 0270-750 00
kundtjanst@soderhamn.se

Granskad/Uppdaterad: 2018-05-18

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter