Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Mark och lokaler

Kanske är det ett kontor, en industrilokal eller en lagerlokal du söker. Inga problem. Är du på jakt efter byggklar mark hjälper vi dig även med det. Markpriserna i Söderhamn är fördelaktiga jämfört med i storstadsregionerna.

Lokaler

En stor fördel är att du kan hyra en lokal i Söderhamn till jämförelsevis en bråkdel av vad den kostar i storstadsregionerna.

Hitta lediga lokaler

Byggbar mark

I kommunen finns flera områden med detaljplanelagd mark för handel, kontor och industri.
Med godkända byggplaner kan man snabbt komma igång med byggnationer.

Förutom den detaljplanelagda marken finns dessutom tätorts- och vattennära mark som är exploateringsbar och kan aktualiseras i en planutredning. Ett sådan område är exempelvis Resestaden, det område som ligger mellan Södra Tvärleden och Resecentrum.

Hitta byggbar mark

Söderhamns kommun

826 80 Söderhamn
Tel 0270-750 00

Jan Brandberg
Näringslivsutvecklare
Tel: 0270-756 67
E-post: jan.brandberg@soderhamn.se

Objektvision logo

Använd Objektvision för att marknadsföra dina lokaler
Söderhamns Kommun har avtal med Objektvision vilket gör det kostnadsfritt för dig som fastighetsägare att annonsera ut dina lediga objekt.
Objektvision fungerar på samma sätt som sajterna för privatbostäder med den skillnaden att här finns endast lokaler för kommersiella ändamål.

Granskad/Uppdaterad: 2018-09-13

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter