Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Grattis Thomas och Felix - Årets Företagare i Söderhamn 2018!

Felix Lingman, försäljningschef och Thomas Lingman, vd

Thomas och Felix Lingman, Dryckeskonsult, erövrade titeln Årets Företagare i Söderhamn i hård konkurrens med Mats Winlund, Mats Winlunds måleri AB och Anna-Maria Olsson Edholm, Hårcenter.

– Det är många som hjälpt oss på vägen – inte minst personalen, Söderhamns kommun och föreningen Företagarna kommenterade de.

Juryns motivering löd:
”Utmärkelsen Årets Företagare i Söderhamn 2018 går till entreprenörer som direkt vid företagets födelse såg till att fylla en lucka som fanns i branschen. Nu flera år senare är det sannolikt få söderhamnare som inte tagit del av vad företaget gör, även om kanske inte alla känner till det.

Från den första idén har företaget sedan utvecklats, hela tiden törstande efter utveckling och nya partners och tjänster.

Med hjärtat i Söderhamn har verksamheten vuxit till att bli en rikstäckande familjerörelse, med långt över 100 medarbetare på lönelistan.

Det är läge att korka upp valfri dryck, från en garanterat välsorterad butikshylla - utmärkelsen till Årets företagare i Söderhamn 2018 går till Thomas och Felix Lingman i Dryckeskonsult.”

Anders Strömberg, föreningen Företagarna i Söderhamn, delade ut priset under företagarlunchen arrangerad av Näringslivsenheten.

Hans-Göran Karlsson

Hans-Göran Karlsson,
Näringslivschef
Tel: 0270-751 08
E-post: hans-goran.karlsson@soderhamn.se

Faxepark logotype

Näringsliv/Faxepark

Stationshuset
Södra Hamngatan 50

Kontakta oss på Näringsliv/Faxepark

Granskad/Uppdaterad: 2018-12-11

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter