Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Företagarlunch 22 mars

Företagarlunch

Företagarluncherna är öppna för företagare (även privatpersoner som vill engagera sig i Söderhamn är varmt välkomna).

Hälsinglands Utbildningsförbund, CFL Söderhamn och Vallviks Bruk, Rottneros genomför nu ett mycket viktigt gemensamt arbete för att möta pensionsavgångar, säkra kompetensförsörjning och utbilda för arbetsmarknadens behov. Petra M Lindström, utbildningssamordnareCFL och Hanna Virsand, HR Business Partner hos Vallviks Bruk, Rottneros gästar oss och berättar om samarbetet och hur de jobbar med processlärlingar i arbetslivet.

Söderhamn Bordtennis, SUIF, verkar för samhällsnytta och i januari 2017 genomförde SUIF en speeddatingträff tillsammans med 14 sponsorer och bl a Arbetsförmedlingen för att minska utanförskapet för arbetslösa ungdomar i Söderhamn. Företagen sökte arbetskraft, ställde ut och fick träffa arbetssökande i korta intervjuer. Marit Brodd Almgren, SUIF, Caroline Markström, Brynäs IF och Anna Eklund, Arbetsförmedlingen berättar om hur ditt företag kan delta för att träffa era framtida anställda.

Syftet är att företagare ska lära känna andra företagare och deras verksamheter bättre - att skapa det för företagare så nödvändiga nätverket. Under lunchen håller dessutom ett antal företagare underhållande föredrag om sina respektive verksamheter.

Du köper din lunchbricka hos Café Neon.

Vi träffas på
CFL, Centrum för flexibelt lärande, Sal Delta, klockan 11.30 - 13.00.

Ingen föranmälan. Bara kom!

Datum: Torsdag 22 mars
Tid: 11.30–13.00
Plats: CFL, sal Delta

(Köp din lunch på Café Neon. Lunchen arrangeras den här gången i Café Neons matsal)

Välkommen!
(ingen föranmälan)

Söderhamns kommun

826 80 Söderhamn

Kundtjänst och telefonväxel

Tel 0270-750 00
kundtjanst@soderhamn.se

Granskad/Uppdaterad: 2018-03-19

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter