Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Inspirerande föreläsningar i världsklass

Under 2016 och 2017 genomfördes uppskattade seminarieserier. Nu fortsätter vi succén med nya inspirerande föreläsare.
Föreläsningarna är kostnadsfria och öppna för alla. Du anmäler dig separat till varje föreläsning. Faxepark Söderhamns arena för innovativ tillväxt, arrangerar föreläsningarna med stöd av Söderhamns Sparbanksstiftelse. Först ut är Annakarin Nyberg och Clara Lidström 4 oktober tätt följda av Johan Hellström 5 november och Michell Issa 20 november.

Annakarin Nyberg och Clara Lidström - Digitalt entreprenörskap

Annakarin Nyberg och Clara Lidström - Digitalt entreprenörskap. Senare i år föreläser också Johan Hellström och Michael Issa

Inspirerande föreläsning - Annakarin Nyberg & Clara Lidström – "Digitalt entreprenörskap" 4 oktober

Internet och sociala medier har skapat en maktförskjutning i samhället som innebär att grupper som sällan kommer till tals nu har en plattform att nå ut via.

Nya entreprenörer växer fram och inte sällan är de kvinnor bosatta på landsbygden som använder digitaliseringen till att skapa föreutsättningar för digitalt entreprenörskap och företagande.

Lyssna på framgångsrika entreprenören och influencern underbara Clara Lidström och internetforskaren Annakarin Nyberg, känd för att lyckas presentera forskning på ett underhållande och begripligt sätt.

Tillsammans föreläser de om digitalt entreprenörskap, kommunikation och relationsskapande genom sociala medier. En spännande kombination som bjuder både på forskarens och entreprenörens syn på digitaliseringens möjligheter och utmaningar.

 

Behandling av personuppgifter:

När du anmält dig till en utbildning behöver vi dina personuppgifter för att kunna administrera den. Förutom namn och ev personnummer behandlar vi även uppgifter som till exempel vilken utbildning du deltagit i, telefonnummer och mejladress för att kunna kommunicera med dig på bästa sätt.

Här läser du mer om dina rättigheterlänk till annan webbplats

Datum: Torsdag 4 oktober
Tid: 18.30
Plats: Hörsalen, CFL
Anmälan: anmäl dig härlänk till annan webbplats

 

 

Johan Hellström

Johan Hellström

Johan Hellström
- "Kreatör, visionär & företagsledare" 5 november
Vid 27 års ålder fick Johan ett samtal som skulle förändra hans liv för all framtid! Följ med på hans spännande resa om när han tog över Björn Axén och hur han tillsammans med sitt team har vidareutvecklat företaget till det starkaste varumärket inom hårvård i Sverige med 88 % varumärkeskännedom och en kundnöjdhet på 9,14 % av 10 möjliga.

Johan tar med dig på sin gripande och inspirerande berättelse, om sina rädslor och om förväntningar. Han talar om vikten om att ha en gemensam dröm, hur man skapar ett värdedrivet företag som verkligen känns i väggarna, om ledarskap, varumärke och hur man tillsammans med sitt team når nya höjder.

Johan Hellström är en sann visionär som ständigt fortsätter att inspirera. Genom sin egen resa berättar Johan om hur man själv kan påverka sin framgång. Branschen förändras, konkurrensen hårdnar och kunderna har höga förväntningar. Hur möter vi dessa krav och omvandlar dem till succé?

 

Datum: Måndag 5 november
Tid: 18.30
Plats: Hörsalen, CFL
Anmälan: anmälan öppnar senare

 

 

Michell Issa

Michel Issa – "Från arbetslös till multientreprenör" 20 november

Michel sökte flera jobb men fick nobben ifrån samtliga. Istället för att ge upp började Michel en ny resa och idag, 30 år gammal, är han en stjärna på entreprenörskapshimlen och driver flera företag, välgörenhetsorganisationer och fått en rad utmärkelser.

Michel bjuder på en inspirerande entreprenörskapsresa om hur han omvandlade utanförskap till entreprenörskap, från arbetslös till prisad multientreprenör, integration/mångfald genom att se möjligheter istället för hinder och hur ett bra nätverk var hans nyckel till framgång.

För Michel handlar entreprenörskap om att föra människor närmare varandra, om att skapa en större gemenskap i samhället och att göra skillnad i människors liv. Michel Issa driver idag flera företag och har fått en rad utmärkelser. Bland annat har han blivit tilldelad ”Konungens utmärkelse Kompassrosen 2014 inom näringslivet”, utsedd som årets sociala entreprenör samt tagit emot internationella priset Global Gift 2016.

Datum: Tisdag 20 november
Tid: 18.30
Plats: Hörsalen, CFL
Anmälan: anmälan öppnar senare

Faxepark logotype

Näringsliv/Faxepark

Stationshuset
Södra Hamngatan 50

Kontakta oss på Näringsliv/Faxepark

Jan Brandberg

Jan Brandberg
Näringslivsutvecklare
Tel: 0270-756 67
E-post: jan.brandberg@soderhamn.se

Granskad/Uppdaterad: 2018-09-23

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter