Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Fakturor och e-handel

Elektronisk faktura

Om du levererat varor eller tjänster till Söderhamns kommun vill vi att du fakturerar oss elektroniskt.

Leverantörer som har avtal med Söderhamns kommun men inte kan skicka e-faktura via system, kan göra det genom kommunens kostnadsfria leverantörsportal.

Vi ber dig kontakta Inköp Gävleborg för att få inloggning till leverantörsportalen.

Ange ordernummer eller fakturareferens

Om det finns ett ordernummer på ordern från Söderhamns kommun ska detta anges på din faktura, det kan se ut såhär: SDK000001234.

Om ordernummer saknas från Söderhamns kommun, ska du ange beställarens referenskod, den består av åtta tecken, till exempel: 12abcd34.

E-handel

Söderhamns kommun använder systemet Visma Proceedo som inköpsstöd. Där kan vi hantera inköp och beställningar från avtalsleverantörer. I inköpsstödet visas leverantörernas utbud av varor och tjänster för kommunens beställare. Ett elektroniskt skyltfönster, där varor och tjänster visas upp på ett attraktivt sätt med bilder och blir sökbara på flera sätt.

Med e-handel skapar vi effektivare processer med IT-stöd genom hela arbetsflödet från beställning, via leverans till fakturahantering.

Söderhamns kommun

E-centralen

Tel: 0270-755 17
ecentralen@soderhamn.se

Relaterad information

Upphandling & inköp

Granskad/Uppdaterad: 2017-02-10

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter