Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Beläggningsarbeten på våra vägar i sommar

Under sommaren kommer det göras beläggningsarbeten på kommunens vägar och vilket kommer att påverka framkomligheten.

Sommarens beläggningsarbeten på våra vägar kommer att påverka framkomligheten. I de flesta fall går det att köra på den ena vägbanan och trafiken släpps fram växelvis men vid några vägarbeten kommer trafiken att vara helt avstängd. 

Karta med markering på helt avstängd gata

Brädgårdsgatan mellan Västra Tullgatan och Oxtorget kommer att vara helt avstängd för fordonstrafik från och med måndag den 11 juni och några veckor framåt. Trafiken kommer att ledas om från cirkulationen vid Lidl via Växelgatan och Tägtgatan in mot stan. Den som cyklar eller går kommer att kunna göra det på den vanliga gång- och cykelvägen.

På Kungsgatan mellan Källgatan och Norralagatan kommer den nuvarande beläggningsen att fräsas bort natten mot måndag 24-25 juni. Arbete med ny beläggning sker torsdag kväll 28/6 och natten mot den 29/6. Då kommer trafiken att vara helt avstängd.

Granskad/Uppdaterad: 2018-06-21

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter