Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Visit Söderhamn utökar med InfoPoints

Till sommaren kommer turistinformation finnas tillgänglig på flera platser i vår kommun. Dagens besökare förväntar sig att få turistisk information snabbt och enkelt och därför breddar vi Visit Söderhamn med InfoPoint på idag välbesökta platser i Söderhamn.

På en InfoPoint möts besökaren av bemannad personal, iPad med vår hemsida samt turistisk information i trycksaker. De flesta InfoPoints kommer vara öppen året om. I maj beräknas en ny hemsida för Visit Söderhamn lanseras där vi förmedlar Söderhamns utbud på ett enkelt sätt. Detta är ett steg i vår antagna besöksnäringsstrategi.

Visit Söderhamn befintliga turistbyrådrift på Stadsbiblioteket flyttar till Gästhamnen och biblioteket blir en InfoPoint.

Nästa steg i Söderhamns besöksnäringsstrategi är att göra ett etableringsprojekt som bland annat kommer innebära förankring av den tagna strategin. 

Visit Söderhamn

826 80 Söderhamn
Tel 0270-753 53
info@visitsoderhamn.se

Granskad/Uppdaterad: 2015-02-13

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter