Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

De första barnen har börjat i förskolan på Norrbergsgården

Tisdagen den 28 februari började de första barnen på Norrbergsgården som kommer att vara en tillfällig förskolelokal i några veckor. Samtidigt pågår arbetet med att ställa iordning förskolan Broberg som kommer att finnas i de före detta godsmagasinen dit barn och personal flyttar så snart lokalerna är klara.

Personalen på Norrbergsgården har planerat för dagen när barnen skulle göra entré. "Det är det här vi har väntat på och sett fram emot" säger Louise Sandström som arbetar på förskolan. "Det är en jättespännande dag" tillägger hennes kollegor.

"Vi kommer att öppna en ny förskola i de före detta godsmagasinen som kommer att kallas förskolan Broberg", berättar förskolechef Anneli Dahlberg. Lokalerna anpassas just nu till förskoleverksamhet och när det är klart flyttar vi verksamheten från Norrbergsgården till godsmagasinen. I sommar startar också ett arbete för att bygga ut Stentägtens förskola och de barn som idag har plats där kommer att få plats på förskolan Broberg under byggnationen. Flytten från Stentägtens förskola till förskolan Broberg kommer att ske under sommaren. Totalt beräknas 50 barn få plats på Brobergs förskola.

Barn Norrbergsgården

De första barnen har börjat i förskola på Norrbergsgården

Söderhamns kommun

826 80 Söderhamn
Tel 0270-750 00
Fax 0270-411 60
E-post

Granskad/Uppdaterad: 2017-03-06

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter