Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Samordnare för städenheten

Bild på Lena Dufva, städchef

Lena Dufva, samordnare för städenheten

Jag är den första person man får kontakt med när man beställer städning. Det kan handla om allt från fönsterputsning och flyttstädning till byggstäd och nybeställningar. Att vara gruppledare innebär även personalansvar, materialbeställning och problemlösning, förutom att vara ute på fält.

Varför är ditt jobb viktigt, roligt och meningsfullt?

Utan oss på städenheten skulle många arbetsplatser tvingas stänga eftersom det snabbt blir en sanitär olägenhet om det inte städas. Vi är den viktigaste länken till hygien och trivsel på arbetsplatserna. Vi bidrar även till underhållet av kommunens lokaler. Det är ett omväxlande jobb med eget ansvar som gör att den ena dagen aldrig är den andra riktigt lik!

Vad har du för utbildning?

För att arbeta med städning är det alltid en merit att ha SRY-utbildning med yrkesbevis. Man kan även få utbildning internt när man söker jobb hos oss då det är viktigt att veta hur man gör för att inte förstöra inredningsmaterial och annat.

Söderhamns kommun

826 80 Söderhamn
Tel 0270-750 00
E-post

Granskad/Uppdaterad: 2015-12-30

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter